Gearlimits

ACTIVE LIFESTYLE

GearLimits, hét no-nonsense platform voor outdoor- en action sportliefhebbers. Geboren uit een diepe liefde voor outdoor- en actiesporten. Wij zijn van mening dat goed materiaal je helpt om maximaal van het buitenleven te genieten.

Goed materiaal helpt je op verschillende manieren: het helpt je veiligheid, het verbetert je prestaties en helpt je om nog meer te genieten van wat je buitenshuis doet. Het maakt niet uit of je hiked, mountainbiked, skied, snowboard, klimt, zeilt etc. Goed geproduceerde uitrusting gaat lang mee, is duurzaam en helpt je te genieten van de natuur gedurende vele jaren.

GearLimits is een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige, betrouwbare, authentieke en onpartijdige redactionele inhoud publiceren. Outdoor liefhebbers komen naar ons platform terwijl ze zoeken naar de beste uitrusting en de beste locaties om de uitrusting te gebruiken.

Facts

Unieke bezoekers

Social reach

Pageviews

Doelgroep

%

Vrouw

%

Man

Met ons samenwerken?

Heeft u interesse in een samenwerking met FMH of bent u op zoek naar mogelijkheden voor adverteren. Neem contact met ons op of download onze mediakit. Hierin staan actuele cijfers, mogelijkheden voor samenwerkingen en bijbehorende tarieven. Liever een tailor-made samenwerking? Geen probleem!